HUUR INSTRUMENTEN

Wil je graag een instrument huren bij ons, dat kan als je in de tweede graad muziek zit en voor zover de instrumenten voor handen zijn. Indien beschikbaar, verhuren wij met veel plezier volgende instrumenten:

– accordeon – cello – contrabas – dwarsfluit – hobo – fagot – klarinet – saxofoon – trompet – viool

 

Hoe gaat het juist in zijn werk?

Je spreekt met de leerkracht van het desbetreffende instrument af welk instrument je zal huren (intern nummer). Deze informatie wordt aan het secretariaat doorgegeven door de leerkracht. Het secretariaat brengt alle nodige administratie in orde en sturen jou een email met daarin de verder stappen die dienen ondernemen te worden zoals de betaling van de waarborg en de huur. Van zodra je de waarborg en/of het huurgeld betaald hebt kan je normaal een weekje later een contract met alle nodige informatie, alsook de rechten en de plichten die je hebt als huurder, komen tekenen mits uw akkoord. Het instrument kan je dan onmiddelijk meenemen.

 

Prijs?

De huur van een instrument bedraagt 60 euro per schooljaar.

De waarborg van een instrument bedraagt 200 euro. Dit dien je slechts eenmalig te betalen (ook bij wissels hoef je dit niet opnieuw te doen) en het wordt je teruggestort van zodra het instrument terug binnen is gebracht op het secretariaat in goede staat.

Er kan betaald worden op twee manieren:

  • tijdens de inschrijvingsperiode (de maand juni, augustus en september) kan je de huur en waarborg met bancontact betalen
  • tijdens het schooljaar (met uitzonderingen van juni, juli, augustus, september) dien je de huur en waarborg per overschrijvingen te betalen. Je stort het geld dan op het door ons medegedeeld rekeningnummer (via mail) met vermelding van waarborg en/of huur +  familienaam en voornaam van de leerling.

Indien je reeds een instrument huurt, kan je deze huur voortzetten door samen met de (her)inschrijving het bedrag te betalen.

 

Terugbrengen?

Indien je in de derde graad start, indien je de opleiding hebt afgerond, indien je zelf een instrument hebt gekocht of je stopt in de loop van het schooljaar dan kan je het gehuurde instrument terug binnenbrengen op het secretariaat in goede staat. Dit instrument dient nagekeken te zijn door de desbetreffende leerkracht.

De waarborg wordt je teruggestort op het door jou gegeven rekeningnummer. Let wel, dit gebeurt via de stadsdiensten van Vilvoorde en kan enige tijd in beslag nemen.

 

Huurreglement 2021-2022

OPENINGSUREN SECRETARIAAT

Maandag 16u00-20u00
Dinsdag 16u00-20u00
Woensdag 12u00-20u00
Donderdag 16u00-20u00
Vrijdag 16u00-20u00
Zaterdag 08u00-13u00